Recept vařený v kotlíku.
Cibulový konfit je nezbytným kulinářským doplňkem s příjemně sladkokyselou notou.
Studenou podávejte k sýrům nebo pečivu.
Ohřátou servírujte k tmavému masu a zvěřině.
Nebo zkuste přidat do omáček.
Konfitovaná (kandovaná zkaramelizovaná) cibulka marinovaná v bílém víně.
Skladem poslední kus!
Zboží budete mít možnost objednat od:
Složení:
cibule 65%, cukr, karamel (cukr, voda), červený vinný ocet, bílé víno, lihový ocet, želírovací činidlo (pektin), sůl, pepř.
Průměrné výživové hodnoty 100g
Energetická hodnota 582kJ/ 137kcal
Tuk <0,5g / nasycené mastné kyseliny <0,1g
Sacharidy 34g / z toho cukry 30g
Bílkoviny 0,9g
Sůl 0,46g
Vyrobeno: Francie
Výrobce / Vyrobeno pro: Lucien Georgelin SAS, La prairie de Londres, 47200 VIRAZEIL, France